Naar de provincie

Ingrid de Coo November 29, 2019 80 keer bekeken 0 comments

De projectleiding van het project ‘Natuurontwikkeling in Marickenland’ is met ingang van januari 2019 overgegaan van Gebiedscommissie Utrecht-West naar de provincie Utrecht. Dat was nog niet zichtbaar op de website en in de nieuwsbrieven, maar dat gaat op korte termijn veranderen.

De informatie die nu op de website staat, wordt in december verplaatst naar de website van de provincie Utrecht. De inhoud blijft hetzelfde, maar het uiterlijk verandert. Ook het webadres www.marickenland.nu verhuist mee. Dat kunt u dus gewoon blijven gebruiken als u informatie zoekt over het project.

De projectleider en de samenwerking tussen de partners zijn overigens ook ongewijzigd gebleven. Op inloopbijeenkomsten ziet u nog steeds de vertrouwde gezichten.

Nieuwsbrief

Voor de nieuwsbrief over Marickenland geldt dat hij vanaf december 2019 verstuurd wordt vanuit de provincie Utrecht. Bij abonnees die zich hebben aangemeld om informatie te ontvangen over de natuurontwikkeling in Marickenland gaan we er vanuit dat ze de informatie nog steeds wilt blijven ontvangen. Zij ontvangen straks dan ook de vernieuwde nieuwsbrief. Wie liever niet heeft dat we zijn/haar e-mailadres gebruiken, kan zich afmelden door een e-mail te sturen naar info@marickenland.nu.

 

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...