27 november: kinder-inloopmiddag over natuurspeelplaats

Ingrid de Coo November 13, 2019 1968 keer bekeken 0 comments

Woensdagmiddag 27 november 2019 organiseren provincie Utrecht, gemeente De Ronde Venen en Staatsbosbeheer een speciale kinder-inloopmiddag. Tijdens deze inloopmiddag horen we graag van de kinderen uit Vinkeveen en Wilnis wat zij willen in de natuurspeelplaats die onderdeel wordt van het project Natuurontwikkeling in Marickenland. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Alle ideeën verwerken we zoveel mogelijk in het uiteindelijke ontwerp van de speelplaats. Dit ontwerp wordt gemaakt door Bureau RIS.

De natuurspeelplaats wordt aangelegd aan de rand van het natuurgebied, achter het Veelandencollege in Vinkeveen. Hij wordt echt onderdeel van het natuurgebied. Met de inrichting van de speelplaats moeten we daar dus rekening mee houden. We starten naar verwachting al in de zomer van 2020 met de werkzaamheden. Als alles gaat zoals gepland, kunnen we datzelfde jaar nog de feestelijke opening vieren.

Waar en wanneer

De kinder-inloopmiddag is op woensdag 27 november 2019 in het gebouw van Scouting Eliboe, Bonkestekersweg 3 in Vinkeveen. Kinderen en hun ouders kunnen tussen 15:00 en 19:00 uur binnenlopen, wanneer het ze het beste uitkomt. Rond 15:15 uur geeft de kinderburgemeester van De Ronde Venen het startsein voor het opschrijven van de ideeën.

 

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...