17 december: inloopmiddag en -avond over Marickenland

Ingrid de Coo December 04, 2018 329 keer bekeken 0 comments

De Provincie Utrecht, gemeente De Ronde Venen, Staatsbosbeheer en Waterschap AGV hebben in grote lijnen overeenstemming bereikt over de inrichtingsschets voor natuurontwikkeling, waterberging en recreatie in Marickenland. In dit plan hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met uw tips en idee├źn.

We vertellen u er graag meer over tijdens een inloopbijeenkomst op 17 december 2018. We zijn benieuwd wat u er van vindt. U bent van harte welkom tussen 15:00 en 17:00 uur en tussen 19:00 en 21:00 uur in het gebouw van Scouting Eliboe, Bonkestekersweg 3 in Vinkeveen.

We hebben veel vragen gekregen over de plannen voor het natuurgebied. Die hebben we zo goed mogelijk beantwoord. Bekijk daarvoor Wat is er gedaan met uw vragen en suggesties. De inrichtingsplannen vindt u door te klikken op Aangepaste inrichtingsschets.

Welkom!

Heeft u concrete vragen of wilt u meer weten? Kom dan op 17 december naar de inloopbijeenkomst. Er zijn medewerkers van Utrecht-West, gemeente De Ronde Venen en Staatsbosbeheer aanwezig om u meer te vertellen en uw vragen te beantwoorden. U hoeft zich niet aan te melden. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt.

Kunt u er niet bij zijn op 17 december? Kijk dan op www.marickenland.nu en stel uw vraag door te reageren op de nieuwsberichten. E-mailen mag natuurlijk ook: info@marickenland.nu.

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...