Verder doorpraten op 25 september

Ingrid de Coo 17-09-2018 315 keer bekeken 1 reacties

Wilt u na de Meepraatdag op 15 september nog verder doorpraten over Marickenland? Dat kan! Kom dan op dinsdag 25 september 2018 naar De Boei, Kerklaan 32 in Vinkeveen.

Deze bijeenkomst organiseert de Vereniging voor milieu- en natuurbescherming Vinkeveen en Waverveen samen met het Programmabureau Utrecht-West. Verschillende sprekers lichten de plannen toe en zullen de mogelijkheden en wensen over het voetlicht brengen. U kunt met de betrokken partijen uw idee├źn delen en bespreken.

Programma

  • 20:00 uur: opening door Job van Amerom (directeur Programmabureau Utrecht-West)
  • 20:05 uur: 3000 jaar historie van de polder door Luuc Mur - De Groene Venen
  • 20:25 uur: De plannen voor Marickenland door Frank van Pruissen - Programmabureau Utrecht-West
  • 20:45 uur: Recreatief medegebruik van Marickenland door het Dorpscomit├ę
  • 20:05 uur: De ontwikkeling van Waverhoek (voorbeeld Marickenland) door IVN
  • 21:25 uur: Pauze en direct aansluitend discussies aan tafels met de deskundigen
  • 22:00 uur: Sluiting en conclusies door Gerard Korthals, voorzitter De Groene Venen. Napraten onder genot van een drankje.

1  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Ludo Herinckx 23-09-18 om 12:51

Complimenten voor de meepraatdag op 14 september, jullie namen alle tijd. Onze 2 honden kwamen kijken wat er voor hen gebeurt.
Zij hopen dat er minder wordt gepraat over een "losloopgebied (je)" en meer over een "losloopproute". Geen heen- en weertje over bv. de Spoordijk, maar een route die je rond kunt lopen. Zonder fietsers of mountain-bikers, die hoor je niet aankomen, is niet te combineren met loslopende honden.
In de Ronde Venen is heel veel gedaan aan routes voor fietsers en wandelaren, en nog niks aan een loslooproute voor honden.
Deze 2 honden nemen jullie graag een keer mee om ter plaatse te laten zien hoe dat loslopen hartstikke goed kan werken (neem een voorbeeld aan de natuurgebieden rond Hilversum)