9 maart: LEADER-festival Van dromen naar doen

January 28, 2020 119 keer bekeken

Heb jij een vernieuwend idee voor het platteland van de provincie Utrecht? Een idee dat ook nog eens gaat over het verbinden van stad en platteland, voedsel van dichtbij, recreatie op het platteland, educatie, circulaire economie of duurzame energie? Of dat bijdraagt aan de verbetering van sociale contacten en de zorg voor elkaar? Meld je dan aan voor het LEADER-festival op 9 maart en kom dichterbij het waarmaken van je droom. Het wordt een avond vol informatie, inspiratie, netwerken en tips!

Ook als je gewoon nieuwsgierig bent wat er bruist en borrelt in de provincie, of als je het leuk vindt om mee te denken met anderen, ben je van harte welkom! Het wordt een interactieve avond met inspirerende sprekers en veel gelegenheid om tips uit te wisselen, kennis te delen en contacten te leggen. 

Nog tot november 2020!

LEADER is een Europees programma dat initiatieven ondersteunt die bijdragen aan een vitaal en levendig platteland. Het draait om ideeën van inwoners, ondernemers en organisaties uit het gebied. Grijp nu je kans want de LEADER-subsidie kan nog worden aangevraagd tot november 2020. 

Ben je erbij op 9 maart? 

Het festival wordt gehouden in Fort Vechten, Achterdijk 12 in Bunnik van 19:30 tot 22:30 uur. Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier op www.provincie-utrecht.nl/leader. Na je aanmelding ontvang je het definitieve programma. 

Meer informatie

Op www.provincie-utrecht.nl/leader is informatie te vinden over LEADER, zoals een overzicht van ideeën en projecten die al in aanmerking kwamen voor de subsidie. Je vindt op de website ook de contactgegevens van LEADER-coördinatoren, die je graag helpen bij al je vragen over het festival, over LEADER of over de mogelijkheid van een LEADER-bijdrage voor jouw idee. 

Nu aanmelden via www.provincie-utrecht.nl/leader