Een goed idee voor uw buurt?

September 10, 2019 545 keer bekeken

Heeft u een goed idee om uw buurt te verbeteren? En wilt u daar werk van maken? Meld dit idee dan aan bij Kern met Pit. Het kan nog tot 31 oktober.

Wilt u bijvoorbeeld een speeltuin of een pluktuin in uw buurt aanleggen of een toneelstuk maken met jongeren uit uw wijk? Kern met Pit staat voor u klaar met tips en advies. En heeft een contactennetwerk ter beschikking dat kan helpen bij het realiseren van uw plan. Daarnaast kunt u gratis meedoen aan interessante workshops. En lukt het u om uw idee binnen een jaar werkelijkheid te laten worden? Dan ontvangt u het predicaat Kern met Pit en € 1.000 voor het project.

Meer informatie en aanmelden

U kunt zich aanmelden via www.kernmetpit.nl. Dit kan tot 31 oktober 2019. Daar vindt u ook meer informatie over de voorwaarden, de workshops en diverse projecten.

Steun aan burgerinitiatieven

De provincie Utrecht wil dat goede ideeën voor de leefbaarheid de kans krijgen om tot bloei te komen en is daarom partner van Kern met Pit. Voor dorpen en de kleine kernen in de provincie zijn er naast Kern met Pit nog andere (subsidie)mogelijkheden om burgerinitiatieven te steunen. Als u in het westen van de provincie Utrecht woont, kunt u daarbij rekenen op hulp en begeleiding van Utrecht-West. Kijk voor meer informatie op Subsidies voor leefbaarheidsinitiatieven

Agenda Vitaal Platteland

De provincie Utrecht werkt aan een krachtig en vitaal landelijk gebied. Waar iedereen nu, maar ook in de toekomst van kan genieten en waar ondernemers blijvend een gezond bedrijf kunnen runnen. De Agenda Vitaal Platteland (AVP) is daarbij een belangrijk middel.

Cookie settings