Benedeneindsepad Kids geopend

July 19, 2019 433 keer bekeken

In het grensgebied van Lopik, Montfoort en Oudewater is vrijdag 12 juli het 9 kilometer lange Benedeneindsepad geopend. Speciaal voor de kids is er op dit pad van alles te doen, ontdekken en beleven.

Om de route avontuurlijk te maken voor kinderen is er een trekpontje aangelegd, en er staat een uitkijktoren. Er is ook een kidsfolder beschikbaar met allerlei leuke opdrachten. Ook voor volwassenen valt er meer dan voldoende te genieten. Het is een prachtige wandeling door  een waterrijk natuurgebied en een cultuurhistorisch agrarisch landschap. Geniet van verschillende vogels, vergezichten en dorpsverhalen. Kom naar buiten, trek je klompen en kom in beweging!

Het klompenpad is tot stand gekomen door provincie Utrecht, Landschap Erfgoed Utrecht, Nationale Postcode Loterij, KF Hein Fonds, Vrienden op de Fiets, Stichting Carel Nengerman Fonds, Stichting Elise Mathilde Fonds, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, De Utrechtse Waarden, gemeente Lopik, gemeente Montfoort, gemeente Oudewater, Gebiedscommissie Utrecht-West en de Rabobank.

Meer informatie

Meer weten over het Benedeneindsepad? Kijk dan op https://klompenpaden.nl/klompenpad/benedeneindsepad.

Foto: Landschap Erfgoed Utrecht

Cookie settings